Relain

Käyttöohje ja tekniset tiedot

Kategoria Relain

Relaimen käyttäminen on helppoa ja sitä voi käyttää itsehoidossa että ammattimaisessa terapiassa. Laite on ergonometrisesti suunniteltu, kevyt käsitellä ja kätevä kuljettaa mukana töissä ja matkoilla. 

Relaimen käyttäminen

Käyttöohje

Virtalähde kytketään pistokkeeseen ja laite käynnistetään johdossa olevasta katkaisijasta. Haluttu käyntinopeus valitaan virtalähteen säätimestä. Pehmustetusta kädensijasta kiinni pitäen hierotaan kehoa laitteen sileällä lappeen osalla. Säädettävä kädensija tarjoaa hyvän ulottuvuuden niskan, hartioiden ja selän ja koko kehon itsehoidossa. 

Relainilla hoidetaan yleensä vaatteiden päältä. Jopa 10-20 minuutin käsittely lievittää kipuja ja jännitystiloja. Päivittäisten käsittelykertojen lukumäärän voi kukin itse päättää.

Käyttörajoitukset

Sydämentahdistinta sekä muita kehon sähköisiä  laitteita käyttävän henkilön tulee välttää Relainin käyttöä, koska sen magnetismi saattaa tyhjentää laitteen pariston. Raskaana oleville ei suositella magneettituotteiden käyttöä, koska asiaa ei ole vielä tarpeeksi tutkittu.

Tekniset tiedot

Laitteen virtalähde muuntaa verkkovirran 12 V heikkovirraksi ja on siten erittäin turvallinen käyttää. Tehon- ja käyntinopeuden säätö toimii alueella 3-12 V. Laitteen muuntaja kytketään 110-240 V, 50-60 Hz:n verkkovirtaan. Relainia voidaan siten käyttää joka puolella maailmaa verkkojännitteestä riippumatta, eli Relain on erinomainen matkakaveri. Laitteen virtajohdossa on lisäksi erillinen katkaisija. Relainin tuottaman magneettivuon ulottuvuus on n. 20 - 25 cm. Laitteen paino on 750 g.

Relain on patentoitu ja CE-merkinnällä varustettu.

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo