Kauppa

Rekisteriseloste

Kategoria Kauppa

Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteystiedot

Meridiaani T:mi Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nettikaupan asiakasrekisteri

Asiakkaan tiedot asiakasrekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä nettikaupan asiakkaaksi pyynnöstä ylläpitäjän lisäämäänä.

Asiakasrekisteriä käytetään tilausten eri vaiheiden seuraamiseen sekä asiakaskommunikointiin sähköpostitse rekisteriin liittyneiden asiakkaiden ilmoittamien tietojen perusteella. Mikäli asiakas on antanut luvan uutiskirjeeseen voidaan asiakkaalle lähettää myös ilmoituksia tuotteista tai tarjouksista asiakkaan antamaan sähköpostiin.

Rekisterin sisältö

Rekisterissä säilytetään vähintään seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Rekisteröintipäivä

Sekä mahdollisesti seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan yrityksen nimi
  • Faksinumero
  • Yksi tai useampi postiosoite
  • Uutiskirjelupa
  • Tilaushistoriassa tilausten tiedot (tilaus-/laskunumero, tilatut tuotteet, maksutapa, toimitustapa, tilauksen eri vaiheet)

Rekisterin tietolähteet

Asiakastiedot rekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä nettikaupan käyttäjäksi tai hänen lisäyspyynnöstä. Tilaushistoriatiedot generoituvat automaattisesti tai rekisterinpitäjän toimintojen johdosta.

Rekisterin luovutus

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja vain Napapiirin Puutuote Ky käytössä. Rekisteritietoja voi nähdä luottamuksellisesti ylläpidollisesta työstä johtuen myös rekisterinpitäjän valtuuttama ulkopuolinen tukihenkilö.

Rekisteriä ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla tietokantapalvelimella. Rekisteristä voi olla yksi tai useampi varmuuskopio rekisterinpitäjällä paikassa, johon ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkistusoikeus

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Tietojen tarkistamiseksi asiakkaan tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on mahdollista poistaa tiedot asiakasrekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähkäpostilla, käymällä myymälässä tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen.

Tilaus- ja toimitusehdot

Kategoria Kauppa

Voimassa 29.9.2013 alkaen. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Toimitusehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan asiakkaan ja Meridiaani T:mi (myöhemmin myyjä) välisessä kaupankäynnissä, joka tapahtuu nettikaupassa tai muuna toimitusmyyntinä. Toimitusehdot ovat nähtävissä Internetissä osoitteessa: http://meridiaani.fi/tilaus-ja-toimitusehdot

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan sisältäen lainmukaisen tuoteelle määritellyn arvonlisäveron. Hinnat ovat aina verollisia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja niitä voidaan tarkistaa päivittäin.

Tilaus

Tilaus tulee sitovaksi kun myyjä on vastaanottanut ja vahvistanut tilauksen ja asiakas on suorittanut tilauksen maksun myyjälle tai myyjä on toimittanut tilatut tuotteet asiakkaalle. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti (neljä viikkoa), pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi.

Tilauksen maksaminen

Tilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa kaupasta tilausvahvistuksen joka sisältää myös maksuohjeen. Ostajan tulee maksaa tilaus ohjeen mukaisesti myyjän tilille. Maksun viestikentässä käytetään tilausnumeroa, joka ilmenee asiakkaan saamasta tilausnumerosta.

Toimitusaika

Myyjä sitoutuu toimittamaan tuotteet viivyttelemättä kun tilaus on tullut sitovaksi ja tilauksen maksu on tullut myyjän tilille. Pääsääntöisesti lähetys tapahtuu 1-3 arkipäivän sisällä siitä kun tilaus on maksettu myyjän tilille.

Viivästyminen

Ostajan ja myyjän on välittömästi ilmoitettava toisille osapuolelle, mikäli tilauksen tilauksen toimitusta tai maksua uhkaa viivästyminen.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan postitse. Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi "Nouto myymälästä" ovat tuotteet noudettavissa tehtaanmyymälästä kun myyjä on ilmoittanut tuotteiden olevan valmiina noudettavaksi.

Toimituskulut

Toimituksen hinta perustuu ostajan valitsemaan toimitustapaan, toimitusmaksun suuruus on asiakkaan tiedossa ennen tilauksen lähettämistä.

Tavaran tarkastaminen ja palautukset

Asiakkaan on välittömästi toimituksen tapahduttua tutustuttava tuotteeseen ja tarkistettava mahdolliset virheet ja puutteellisuudet sekä ilmoitettava havaituista virheellisyyksistä ja puutteellisuuksista myyjälle. Myyjän vastuu tuotteen virheestä rajoittuu ensisijaisesti sen vastuulla olevan virheen korjaamiseen tai virheettömän tavaran toimittamiseen. Myyjä ei vastaa asiakkaan tai myyjästä riippumattomien kolmansien osapuolien aiheuttamista virheistä.

Kuluttajakaupassa noudatamme kuluttajasuojalain mukaista 14 vrk palautusoikeutta. Palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa.

Erikoistilauksesta valmistettuja tai muuten asiakkaalle mittatilauksesta tehtyjä tuotteita myyjällä ei ole velvollisuutaa ottaa palautuksena vastaan, ellei tuote ole virheellinen.

Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa vastaanottopäivästä, ellei muuta sovita. Palautuksen mukana pitää aina olla ostoksen yhteydessä saamanne toimitus-/laskukopio.

Kustannukset, vahingonkorvaus ja välilliset vahingot

Myyjän vastuuseen ja vahingonkorvausvelvollisuuteen sovelletaan kuluttaja-asiakkaan tekemissä tilauksissa kuluttajansuojalain säännöksiä myyjän vastuusta. Myyjän vastuu on enintään Suomen pakottavan lainsäädännön mukainen. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan tuotteista tai toimituksen viivästymisestä mahdollisesti aiheutuneita välillisiä vahinkoja tai kustannuksia.

Riitatapaukset

Myyjän ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on lisäksi oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Ylivoimainen este eli force majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sopimusehtojen muuttaminen

Myyjällä on oikeus muuttaa näitä ehtoja, ilmoittamalla asiasta asiakkaalle kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai ilmoittamalla asiasta yrityksen tai nettikaupan sivustolla.

Myyjä

Meridiaani T:mi Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo