Yleiset

Meridiaani yrityksenä

Kategoria Yleiset

Marianna Kostamo MeridiaaniOlen Marianne Kostamo ja perustin yrityksen nimeltä Meridiaani 10 vuotta sitten. Tulin silloin vaikeuksien kautta sellaiseen johtopäätökseen, että on aika tehdä muutakin kuin vaatteiden suunnittelua, josta pidän valtavan paljon. Olin työskennellyt mallisuunnittelijana ja yrittäjänä Suomessa sekä ulkomailla koko pienen ikäni ja koin aina sen työn oikeaksi minulle.

Päätin vuosituhannen vaihteessa opiskella vyöhyketerapeutiksi. Kuinka ollakaan valmistumisen jälkeen minulle sattui paha tapaturma. Olin lähdössä joulun viettoon ja liukastuin kapsäkkini kanssa pihalla juuri sataneen lumen alla olevalle panssarijäälle. Seurauksena oli, että värttinäluu meni poikki vasemmasta kädestä ja sen kyynärvarrenluun täysin pois sijoiltaan. Leikkauksen jälkeen ortopedi-kirurgi sanoi, että nyt voi eteen tulla ammatinvaihto, käteni ei todennäköisesti kestä tehdä vyöhyketerapiaa. Värttinäluun luutuminen tapahtui nopeasti Relain-syvähoitolatteen avulla. Samainen ortopedi ihmetteli kolmen viikon kuluttua otettuja kuvia ja kertoi täysin poikki menneen luun parantuneen kokonaan niin lyhyessä ajassa. Kerroin käyttäneeni magneettiterapeuttista laitetta sen hoitoon ja hän sanoi hyväksyvästi sen olevan hieno asia. Käsi on pysynyt kunnossa Relainin avulla, mutta vyöhyketerapiassa tarvittavaa staattisesta painamisesta se ei pidä. Teen vyöhyketerapiaa vain läheisilleni ja silloin tällöin autan ystäviäni, joten pidän taitoa yllä.

Perustin Meridiaanin 2003 mainitsemistani syistä ja ajatuksenani alkaa tehdä asioita, jotka voivat auttaa ihmisiä hoitamaan itseään omatoimisesti ja luonnollisesti. Päädyin tähän nimeen, koska tuotteillamme on erityisen energisoiva vaikutus. Meridiaanit ovat energiakanavia, jäljempänä tietoa niiden löytymisestä. Meridiaanin päämäärä on aina ollut keskittyä siihen mitä asiakkaamme tarvitsevat: hyvää palvelua, tarkoin harkittuja ja hyviksi koettuja tuotteita sekä apua omiin ongelmiinsa.

Asuin perheeni kanssa 1990-luvun loppupuolella muutaman vuoden Torontossa, Kanadassa. Siellä tutustuin magneettiterapiaan, joka alkoi kiinnostaa aina vain enemmän sitä myöten kun sain siitä tietoa ja näin sen suosion. 2000-luvun vaihteessa aloimme kehittää Suomessa Relain-hoitolaitetta, magnetismin ja värähtelyn yhdistelmää. Yhteistyötä teimme akupunktiohoitajien ja hierojien kanssa saadaksemme mahdollisimman hyvän tuloksen aikaan ergonometrisesti sekä hoitajan käteen tulevan tärinän eliminomiseksi mahdollisimman vähäiseksi. Saimme patentin Relain-innovaatiolle, joten laite on ainutlaatuinen maailmassa.

Teimme monia vuosia pelkkää pioneerityötä, valmistimme koekappaleita ja kokeilimme niitä erilaisiin ihmisten ja eläintenkin ongelmiin. Niistä ajoista asti olemme hämmästelleet Relainin monipuolisuutta ja sen kykyä hoitaa vaikeitakin ongelmia. Vuonna 2001 saimme ensimmäiset merkittävät tulokset Pariisista, jossa kummisetäni hoiti Relainilla ystäväänsä Henry Comte de Francea. Ranskan parhaimmat lääkärit olivat yrittäneet vuosikausia auttaa häntä, mutta 20 minuutin pari hoitokertaa Relainilla riitti viemään kivut hänen jalastaan pois - pysyvästi! Se oli Comten mielestä suuri ihme ja hän kirjoitti Neuilly-sur-Seinestä, Pariisista käsinkirjoitetun viestin kiitokseksi meille Relainin tekijöille. 

Samoihin aikoihin tunnettu akupunktion ammattilainen Elina Hyönen antoi hoitoa Relainilla eräälle potilaalleen, jolla oli ollut 8 vuotta paha hermotulehdus selässään. Tämä mies soitti meille samana päivänä Relain-hoitoa saatuaan kertoen, että ensimmäistä kertaa 8 vuoteen hänen selkänsä tuntuu lämpimältä ja kivut vähentyneiltä. Voit lukea tämän Vesa Tuuliaisen käyttäjälausunnon kotisivuiltamme. Lisää tuli hoitotuloksia Ranskasta, Suomesta ja Saksasta Relainin protoyypeillä tehdyistä hoidoista. Ihmisten ja eläinten saama apu on ollut kantava voimamme kaikkien vuosien ajan eikä sitä voi korvata mikään.

Kotisivuiltamme voi lukea monien asiakkaiden kokemuksista. Joku saattaa epäillä onko tämä edes mahdollista, että yksi ja ainoa laite voi auttaa näin monipuolisesti ihmisiä ja eläimiä. Jokainen lausunto on kuitenkin autenttinen ja ihmiset ovat antaneet nimensä, joten heidän kirjoittamiinsa lausuntoihin voidaan luottaa.

Lisää meridiaaneista ja niiden löytymisestä

MeridiaanitKorealainen professori Kim Bong Han ja hänen tutkijatiiminsä todistivat 1960-luvulla tieteellisin tutkimuksin meridiaanien olemassaolon ihmiskehossa mikroskooppisten leikkauksien avulla. He löysivät todisteet siitä, että on olemassa riippumaton sarja hienoja, läpinäkyviä kanavia, jotka noudattavat perinteisen akupunktion meridiaanien reittejä. Nesteet tässä systeemissä kulkevat välillä samaan suuntaan kuin veri ja lymfa, mutta toisinaan ne virtaavat päinvastaiseen suuntaan. He tulivat siihen tulokseen, että nämä kanavat eroavat verisuonista ja lymfaattisesta systeemistä, jotka länsimainen lääketiede oli aikaisemmin löytänyt ja että itse meridiaanit voisivat sisältyä niihin.

Meridiaanijärjestelmän olemassaolon varmisti ranskalainen tiedemies-tutkija Pierre de Vernejoul, joka ruiskutti radioaktiivisia isotooppeja ihmisen akupunktiopisteisiin ja jäljitti niiden liikkeet erityisellä gamma-kuvauskameralla. Isotoopit kulkivat kolmisenkymmentä senttimetriä akupunktiomeridiaaneja pitkin neljästä kuuteen minuuttiin.
Tutkija Vernejoul lisäksi kyseenalaisti tutkimustuloksensa ruiskuttamalla isotooppeja sattumanvaraisesti kehon eri osien verisuoniin ennemminkin kuin akupunktiopisteisiin. Isotoopit eivät kulkeneet lainkaan samalla tavalla osoittaen edelleen, että meridiaanit todellakin muodostavat kehossa olevan erillisen verkoston.

Tämän päivän tieteellinen tutkimus alalla osoittaa, että akupunktiopisteiden ja meridiaanien välillä on olemassa erityinen sähköisten varauksien yhteys. Viisikymmentäluvulta lähtien lukuisat tieteelliset tutkimukset on tehty käyttämällä sähköisiä laitteita mittaamaan ihon galvaanista reaktiota sekä meridiaaneissa että akupunktiopisteissä. Nämä tutkimukset todistavat meridiaanijärjestelmän olemassaolon osoittaen myös, että akupunktiopisteissä on korkeampi sähkönjohtokyky kuin kohdissa, jotka eivät ole akupunktiopisteitä. On siis tieteellisesti osoitettu myös länsimaissa, että energia kulkee meridiaaneissa, joista jokainen on yhteydessä sisäelimiin ja elinjärjestelmiin. Perinteinen kiinalainen lääketiede on tiennyt meridiaanien ja akupunktiopisteiden olemassaolon jo vuosituhansia.

Asiantuntijoiden toteamuksia magneettiterapiasta

Kategoria Yleiset

"Magneettinen energia on se perusenergia, josta kaikki elolliset ovat riippuvaisia."
Werner Heisenberg Nobelin fysiikan palkinnon voittaja

"Magneettienergialla on hyödyllinen vaikutus verenkierrolle, lymfakierrolle, hermostolle ja lihaksistolle".
Englannissa h.e.s.e. projektin kanssa työskentelevä lääketieteen professori Tri Ulrich Warnke, M.D. Magnets to Overcome Pain, The New Healing Method

"Monille naisille periodikivut ovat infernaaliset. Avun saaminen on siunaus tähän väistämättömään, aina toistuvaan kiputilaan. Magneettiterapian tulokset ovat olleet hienot ja laajentaneet omia ja potilaitteni odotuksia. Magneetit toimivat myös alavatsan ongelmien hoidossa, joita ovat esim. krampit ja stagnaatio. Jopa kroonisiin tulehdustiloihin voidaan auttaa magneeteilla".
Tri Verena Breitenbach on Saksan tunnetuin naistenlääkäri: Hänen kirjansa "Healthy at last" on julkaistu 2012. Kirjassaan hän kertoo magnetismin hyödyistä lääkärin näkökulmasta erilaisten potilastapausten yhteydessä.

"Magneettikentän hyödyntämisellä on yksinkertaisuuden, vaarattomuuden sekä edullisuuden ansiot. Se tarjoaa kaikille sopivan tavan jokapäiväisten ongelmien itsehoitoon".
Tri Evelyne Holzapfel, työskentelee lääkärinä Englannissa

"Magneettiterapiasta on saatu huomattavat tulokset, jotka ovat antaneet sille tärkeän paikan terapeuttisten hoitojen kentällä.
Tri Neville S. Bengali M.D. Magnet Therapy: Theory and Practice

"Magneettiterapia on vallankumouksellinen lihastraumojen, nivelkipujen ja ryhtiongelmien terapiamuoto. Olemme hoitaneet magneettien avulla n. 4.000 potilasta, joilla on ollut päänretkahdusvammoja ja olemme voineet auttaa auttaneet n. 80 % heistä". Niskan retkahdusvamma eli piiskaniskuvamma (engl. whiplash injury) on pehmytkudosvaurio, joka johtuu tavallisesti onnettomuudessa tapahtuvasta pään äkillisestä taakseretkahduksesta. Vamman oireina ovat yleensä jatkuva niskasärky ja niskan jäykkyys.
Tri J.B. Baron, Medical Convention Baylor College of Medicine, Texas

"Magneettien on tieteellisesti todistettu auttavan kehoa saamaan takaisin kykynsä parantaa luonnonmukaisesti itseään. Solujen sääntely, kudosten toiminta ja elämä; kaikki ovat sähkömagneettisten virtojen kontrolloimaa.
Tri Ken Wianko

"Normaali altistuminen maan geomagneettisille kentille on vähentynyt ja ihmiset kärsivät maan magneettikentän vähyys-oireyhtymästä lyh. MFDS (Magnet Field Deficiency Syndrome). Tämä voi aiheuttaa päänsärkyjä, huimausta, lihasten jäykkyyttä, rintakipuja, unettomuutta, ummetusta ja yleistä väsymystä. Magneettien käyttö auttaa luonnollisen magneettisen tasapainon palauttamisessa, jota tarvitaan kehon omassa tervehtymisen prosesseissa".
Tutkija Tri Kyoichi Nakagawa et al M.D. johtaja Isuzu sairaala, Tokio. Yli 20 vuoden tutkimus:"Magnetism in living bodies"
Kanssatutkijat: Tri Yorito Hayashi, edesmennyt Tri Kimito Takamatsu, Tri Takamasa Nagano, Tri Hiroshi Araoka, Akira Otake ja Kenji Shimizu. Lisäksi tätä tutkimusta ovat tukeneet professori Kaneyoshi Tanak, luennoitsijana tunnettu Tadahiro Ushio Musashi Institute of Technologysta ja Tri Masai Horioka, National Institute of Electrics´in entinen johtaja.

"Magneettikentät voivat stimuloida aineenvaihduntaa ja parantaa solujen hapen määrää. Magneettiterapialla voidaan lisätä entsyymien toimintaa, koska se edistää suosiollista ympäristöä soluissa; erityisesti happo-emäs-tasapainoa".
Tri William H. Philpott

"En voi kertoa vielä nyt mitään virallista, mutta nähkäämme asia niinkuin se on: magneettiterapia on Luojan lähettämä apu. Se on hyvä melkein kaikkeen".
Tri Kenneth S. Mclean, MD Bioenergy Newsletter

"Hämmästyttävät tulokset, jotka on saavutettu magneettiterapialla, antaa tälle hoidolle varteenotettavan paikan terapeuttisessa toiminnassa"
Tri Neville S. Bengali M.D. Magnet Therapy: Theory and Practice

"Magneettiterapiasta on tullut Japanissa ja monissa osissa Aasiaa ja Eurooppaa myös kansanlääketieteen luotettava itsehoidon muoto."
Richard Leviton, Healing with Nature's Energy

"Sen ohella, että magneettiterapia on helppo, tehokas ja edullinen, se pitää sisällään täyden turvallisuuden takuun".
Tri Louis Donnet, M.D.

"Magneettikenttä tulee aikanaan kehittymään voimakkaaksi analyyttiseksi ja terapeuttiseksi työkaluksi lääketieteessä"
Tri Madeleine F. Barnothy, Biological Effects of Magnetic Fields

"Seisomme nyt magneettitieteen ja sen sovellutusten uuden ajan äärellä – työkalun on tarjonnut itse Äiti Maa".
Tri Ralph U. Sierra, Power in a Magnet to Heal

"Jokaisella perheellä pitäisi olla muutamia magneettituotteita ja tietoa miten niiden avulla voidaan helpottaa erilaisia vaivoja ja tulehdustiloja".
Tri A. K. Battacharya, M.D. Healing by Magnets

"Toivotaan, että magneettienergiatuotteet voidaan pitää reseptittöminä ja niiden saatavuus helppona kotikäyttöön ja itsehoitoon.
Tri William H. Philpott, M.D. NEW HOPE: Magnet Therapy

"Tämä on kaikkien jännittävin asia, jota olen nähnyt ja löytänyt kiropraktikkona. Kaikkien kiropraktikkojen tulisi tietää ja tuntea magneettiterapian hyödyt".
Kiropraktikko George A Rolfs, D.C. Energy Therapy

"Magneetit vähentävät diabeetikkojen jalkakipuja tutkimuksen mukaan - tutkimustulos, joka kumoaa monet aikaisemmat tutkimukset".
Tämä tutkimus on julkaistu American Journal of Pain Management." (suom. Amerikan kivunhallintalehdessä). New York Times

Magneettiterapian historiasta

Kategoria Yleiset

Luonto valmisti ensimmäiset magneetit jäähtyneestä laavasta, jonka magneettisuus muodostui magmassa olevan raudan purkautuessa maan pinnalle. Näitä magneetteja käytettiin ihmisten parantamiseen muinaisessa Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Kreikassa ja Egyptissä. Hieroglyfien todistamana kuningatar Kleopatra luotti magnetismin voimaan ja piti otsallaan magneettista pantaa, jolla hoidettiin hänen kroonisia päänsärkyjään. Magneettiterapiaa käytettiin paljon vielä 1900-luvun alkupuolella parantamaan kipuja, kihtiä, hermojärjestelmää ja kaikenlaisia terveyden ongelmia. Tuon ajan lääkärit määräsivät potilailleen magneettisia rannekkeita, amuletteja ja keholle pantavia magneettilevyjä.

Magneettiterapia jäi unohduksiin joksikin aikaa penisiliinin ja antibioottien keksimisen myötä, mutta 1950-luvulla japanilaiset ja venäläiset tiedemiehet löysivät magneettiterapian uudelleen. Astronautit tulivat aina hyvin sairaiksi avaruudessa. Maahan palattuaan heidän kehoistaan puuttui täysin kalsium ja muutkin mineraalit olivat hyvin vähissä. Syy löytyi maan magneettikentän puutteesta, joka aiheutti syviä masennustiloja, vaikeaa osteoporoosia, immuunivasteen romahtamista ja muita vakavia terveyden ongelmia. Silloin avaruusvirastot USA:ssa ja Neuvostoliitossa pyysivät tiedemiehiä ja liikemaailmaa kehittämään uuden magneetin, joka olisi kevyt ja voimakas. Näin syntyi neodyymi-magneetti, jota käytetään avaruudessa, Relain-syvähoitolaitteessa ja Energetixin magneettikoruissa. Astronauttien pukuihin sekä itse avaruusaluksiin on aina asennettu magneetit. Maahan palauttuaan astronautit menevät suoraan lehdistötilaisuuksiin eikä enää sairaalaan moniksi viikoiksi.

Aurora

Maapallo on magneettinen - ihminen syntyy maan magneettikenttään

Maapallon magnetismi on osittain sisäsyntyistä: maapallon ydin on etupäässä rautaa. Jokaisella magneetilla on pohjois-ja etelänapa (symbolit – ja +), niin myös maapallolla, jonka magneettiset navat sijaitsevat lähellä maantieteellisiä napoja. Ulkosyntyinen magnetismi aiheutuu ionosfäärin sähkövirtauksista, aurinkotuulesta ja auringonpilkuista. Aurinko synnyttää magneettisia myrskyjä ja sitä kautta napapiirien magneettivirtausten vaihteluja, joiden vuoksi mm. magneettiset kartat joudutaan uusimaan joka viides vuosi. 

Geologit ovat todenneet tieteellisissä tutkimuksissa, että maan magneettikentän voimakkuus on vähentynyt viimeisen 500 vuoden aikana puoleen. Tämä merkitsee sitä, että myös ihmisen saama magneettinen tuki on heikentynyt. Ihminen kuitenkin syntyy maan magneettikenttään, ja sen vaikutuksessa hän on lajina kehittynyt. Se ylläpitää kehon normaaleja toimintoja, kuten solujen aineenvaihduntaa. Tärkeintä on sen vaikutus kehon kykyyn parantaa itseään; korjata pieniä ja suurempia vaurioita sekä häiriötiloja.

Maan magneettikentän tuki heikentyy erityisesti kaupunkimaisessa ympäristössä, jossa on eristäviä betonirakennuksia teräsrakenteineen. Autot, junat, lentokoneet ja asvaltoidut kadut vähentävät maan magneettikentän vaikutusta. Lisävähennystä tähän tulee sähköisestä saasteesta, jota tulee erilaisista vaihtovirtalaitteista kuten televisiosta ja sen radioaalloista, tietokoneista, neonvaloista, GSM-mastoista jne. Tutkijat vertaavat ja löytävät yhtäläisyyksiä maan magneettikentän vähenemisen vaikutuksesta kehoon siihen negatiiviseen vaikutukseen, joka on vitamiinien puutoksilla. Magneettikenttä on voimakkaampi vuoristo-olosuhteissa ja heikompi pohjoisella pallonpuoliskolla.

Japanilainen tohtori ja tutkija, Isutzu sairaalan johtaja Kyoichi Nakagawa Tokiosta kirjoitti aiheesta: Magnetic Field deficiency syndrome (MFDS), suomeksi Magneettikentän vähyyssyndrooma. Artikkeli on julkaistu Japan Medical Journalin numerossa 2745. Tri Nagakawa todistaa, että yksinkertaisesti lisäämällä luonnollista magneettikenttää kehoon, monet epämiellyttävät olotilat häviävät. Oireet MFDS:ssä sisältävät mm. jäykkyyden hartioissa, niskassa ja selässä, toistuvat päänsäryt, huimauksen, yleisen väsymyksen ja kehon epätasapainon. 

Joki

Magneettiterapian turvallisuudesta

Yhdysvaltojen lääkintöhallitus FDA (Food and Drug Administration) on hyväksynyt magneettiterapian jo vuodesta 1978 täysin turvallisena hoitomuotona erityisesti kipujen ja luunmurtumien hoitoon. Magneettiterapiaa käytetäänkin hyvin tuloksin ympäri maailmaa sairaaloissa, klinikoilla ja sen käyttö lisääntyy huimaa vauhtia. Magneettiterapia on edullinen ja turvallinen hoitomuoto ilman haittavaikutuksia. On arvioitu, että n. 200 miljoonaa ihmistä maailmassa käyttää magneettisia tuotteita omaan sekä eläintensä hyvinvointiin. Tänä päivänä magneettiterapialla hoidetaan maailmalla jopa vakaviakin sairauksia kuten Alzheimerin tautia, dementiaa, vakavia masennustiloja, diabeteksen aiheuttamia ongelmia, MS-tautia ja erittäin hyviä tutkimustuloksia on saatu halvauspotilaiden hoidossa.

Magneettiterapian hyötyjä

Magnetismin vaikutus perustuu tosiasiaan, että se on yksi elämän peruselementeistä. Viimeisimmät tieteelliset tutkimukset osoittavat magnetismilla olevan hyvin merkittävä biologinen vaikutus ihmisiin, eläimiin ja kasvikuntaan. Hormonit merkitsevät tärkeää osaa hyvän energiatason ylläpitämisessä ja nuorekkuuden säilymisessä. Hyvä verenkierto varmistaa, että hormonieritys jakautuu tasaisesti kaikkiin kehon osiin. Magnetismi vaikuttaa soluihin, elvyttää niiden hapenottokykyä ja parantaa aineenvaihduntaa.

Solujen aineenvaihdunnan paraneminen estää solujen ja kudosten rappeutumista sekä auttaa myös uusien solujen muodostumisessa. Jokaisella kehomme solulla on yksilöllinen elämä, joka liittyy kehomme terveyteen. Solut uudistuvat säännöllisesti itsekseen ja siihen vaikuttaa solujen sisäinen ja ulkoinen ympäristö. Solujen kalvo muodostaa homeostaasin, joka sallii hapen ja ravinteiden sisäänmenon ja jätteen poistumisen soluista. Jokaisessa solussa on negatiivisesti ja positiivisesti varautuneita partikkeleita ja teholtaan ne ovat hyvin heikkoja magneetteja. Magneettisella energialla on suuri merkitys solujen jakautumisessa ja niiden aineenvaihdunnassa. Eivät ainoastaan yksittäiset solut ole riippuvaisia magneettisesta energiasta, jotta ne toimisivat kunnolla, vaan kaikkien sisäelinten ja systeemien tiedetään olevan riippuvaisia jatkuvasta magneettisesta energiasta. Ihmisen aivoista on myös löydetty magneettisia partikkeleita toisin kuin ennen on luultu.

Hyvä verenkierto on terveyden peruspilari

Magneetit siis auttavat parantamaan verenkiertoa, jonka mukana enemmän happea kulkee hemoglobiinin mukana kehon soluihin. Parantunut verenkierto auttaa munuaisten avulla myrkkyjä ja kuona-aineita poistumaan kehosta tehokkaammin. Monet ihmiset huomaavat eron muutamasta päivästä muutamiin kuukausiin, kun he alkavat käyttämään magneettisia tuotteita. Toiset käyttävät niitä ennaltaehkäisevänä metodina ongelmien syntyä vastaan. Yleensä ensimmäinen merkki magneettiterapian hyödystä on parantunut energiataso ja/tai yleinen hyvänolon tunne. Magneettiterapia auttaa, jos magneetteja käytetään säännöllisesti.

Michiganin Temple yliopiston tutkijat havaitsivat, että magneetit alentavat veren viskositeettia 20-30%, eli ne ”ohentavat” verta. Potilaat, joilla on sydäninfarktin vaara, käyttävät usein lääkärin määräämää aspiriinia ohentamaan verta. Temple yliopiston tutkijoiden käsityksen mukaan magneetit ovat uusi aspiriini. Magneettinen voima polarisoi punaiset verisolut ja parantaa verenkiertoa. Magneettinen hoitometodi on turvallista terveydelle, se ei muuta punaisten verisolujen rakennetta ja sitä voidaan käyttää aina. Magneeteilla ei ole haittavaikutuksia toisin kuin on todettu olevan kipulääkkeillä ja aspiriinilla.

Muun muassa magneettisia rannekkeita käyttävät nykyään huippu-urheilijat, jotka lievittävät urheilusta saamiaan vammoja ja kiputiloja magneettiterapian avulla parantaen samalla myös energiatasoaan ja suorituskykyään. USA:ssa tehty tutkimus osoittaa, että 5 % ihmisistä on kroonisesti sairaita, 20% yleisesti ottaen terveitä; silloin tällöin flunssia, särkyjä ja kipuja, 75 % eli suurin osa ihmisistä ilmoittavat kärsivänsä kroonisista kivuista, reumasta, jäätyneestä olkapäästä, tenniskyynärpäästä, migreenistä, päänsäryistä, unettomuudesta jne. säännöllisesti. Muualla länsimaissa tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet samankaltaisia tuloksia. Eri puolilta maailmaa tulee todisteita ja tieteellisiä tutkimuksia osoittaen, että biomagnetismilla voidaan auttaa mainittujen sairauksien vaikutuksia. Terapeuttisten magneettien voimakkuus vaihtelee 0,08 - 0,5 teslaa (= 800 - 5000 gaussin) välillä. Magneettien pohjoisnapa kehoon päin suunnattuna rauhoittaa, vähentää tulehduksia ja auttaa kipuihin. Energetixin tuotteissa pohjoisnapa on yleensä suunnattuna kehoon päin, lukuunottamatta magneettisydäntä. Sitä voidaan käyttää myös etelänapa suunnattuna kehoon päin, joka puolestaan stimuloi kasvua ja aktivoi.

Urheilijat

Käytännössä on osoitettu, että magneettiterapeuttisilla tuotteilla ja hoidoilla voidaan:

  • Elvyttää verenkiertoa.
  • Vähentää tai poistaa kipuja ja oireita.
  • Vähentää lihasten arkuutta fyysisen harjoittelun yhteydessä; magneettiset tuotteet ovat huippu-urheilijoidenkin suosimia ympäri maailmaa.
  • Nopeuttaa tuhoutuneen kudoksen parantumista sekä erityisesti luunmuodostusta.
  • Auttaa unettomuudessa, lihasjännityksissä, jännityspäänsäryissä; magneettihoidoilla voidaan parantaa rentoutumista unen aikana.
  • Vaikuttaa positiivisesti mentaaliseen terveyteen rentouttavan ominaisuuden vuoksi. Ei väitetä parantavan, mutta tasapainottavan ja tukevan kehon omia järjestelmiä.

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo