Energetix Bingen

Tule jälleenmyyjäksi

Kategoria Energetix Bingen

Marianne Kostamon näkemyksiä Energetix Bingenin liiketoiminnasta

Olen ensimmäisenä aloittanut Energetix-liiketoiminnan Suomessa v. 2004 oman työn ohella. Monien vaiheiden aikana yhteistyö Energetix Bingenin kanssa on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi. Erityisesti asiakkaiden tuotteista saama hyöty on vuosi vuodelta kasvattanut työn mielekkyyttä.

Yrittäjänä ja työnantajana Suomessa ja ulkomailla 30 vuotta toimineena sanoisin, että itsenäisenä Energetix-jälleenmyyjänä liiketoiminta on erityisen vaivatonta ja palkitsevaa.

Jokainen saa järkevän liiketoiminnan avaimet käteen-periaatteella. Ei tarvitse yrittää yksin kuten kokemukseni mukaan pienyrittäjä joutuu valitettavasti useimmiten yrittämään. Tuotevalikoima, markkinointimateriaali ja liiketoimintamalli ovat kaikki valmiina alan ammattilaisten kehittäminä. Oma vapaus ja toisten auttaminen ovat ykkösasioita ilman, että joutuu kohtuuttomien kulujen kierteeseen.

Tukena on oma sponsori ja ryhmä sekä yrityksen antama suuri tuki kaikissa muodoissa. Yhteistyön henki on hieno Energetix Bingenissä, johon on liittynyt jo n. 66.000 jälleenmyyjää 33 maassa. Jokainen jälleenmyyjä voi luoda oman organisaation omasta maasta riippumatta vaikka kuinka monessa maassa ja ansaita siitä hyvin. Tästä voi monien kokemuksen mukaan tehdä vaikka keskisuuren yrityksen - mahdollista myös Suomessa. Riskitön toimintamalli toisin kuin perinteinen yrittäjyysmalli.

Voit liittyä mukaan Energetix Bingeniin, jos olet kiinnostunut palkitsevasta ja hauskasta liiketoiminnasta kauniiden, hyvinvointia tukevien magneettikorujen ja muiden tehokkaiden magneettituotteiden kanssa. Mukana voit olla usealla tavalla: jälleenmyyjänä ostaen ja myyden tuotteita tai halutessasi voit alkaa kokoamaan myös omaa Energetix-ryhmääsi tai voit tehdä molempia samanaikaisesti. Mukava yhteistoimintatapa on myös korukutsut, joista lisää klikkaamalla tästä.

Voit lukea Energetix Bingenin liiketoimintatavoista ja luotettavuudesta klikkaamalla tästä.

Ota yhteyttä!

Energisin terveisin,

Marianne

Korukutsut

Kategoria Energetix Bingen

Korukutsut ovat hauska tapa tehdä yhteistyötä Energetix-jälleenmyyjän kanssa. Tätä helppoa ja mukavaa yhteistyömuotoa käytetään erityisen paljon Energetix-liiketoiminnassa eri puolilla maailmaa jo 33 maassa. Kutsujen järjestäjä voi kutsua koolle kotiinsa ystäviään, läheisiään ja tuttaviaan tutustumaan koruhin.

Myös työpaikalla, harrastuksien parissa, järjestöissä, urheiluseuroissa sekä kerhoissa on mielekästä kutsua ihmiset koolle ja esitellä tuotteet, joista on selkeästi hyötyä ja iloa. Energetix-jälleenmyyjä voi olla itse läsnä ja kertoa lyhyesti magneettiterapiasta miten se vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Hänellä on tietoa sekä tuotteiden laadusta ja malleista. Hän voi tuoda oman mallistonsa nähtäville, jolloin läsnäolijat voivat kokeilla niitä ja näkevät Energetix Bingenin magneettikorujen hyvän laadun. Jälleenmyyjä kertoo myös takuu-ja palautusehdot.

Energetix korukutsut

Korukutsujen järjestäjä voi tehdä kutsut yksinkin tai kaverin kanssa, jolloin Energetix-jälleenmyyjän tehtävänä on antaa tietoa kutsujen järjestäjälle mainituista asioista. Jälleenmyyjä antaa oman kokoelmansa kutsujen järjestäjän käyttöön siksi ajaksi. Järjestäjä saa korukutsujen yhteismyynnin arvosta 10%:lla itselleen tuotteita sisältäen myös välittömästi näiden kutsujen jälkeen tulevat tilaukset. Lisäksi korukutsujen järjestäjä saa tilata yhden kerran itselleen 20% alennuksella koruja korukutsujen yhteydessä. Nämä yhteistyölahjatuotteet järjestäjä voi itse valita mallistosta ja ne luonnollisesti toimitetaan hänelle kuluitta. Korukutsut poikivat usein muita kutsuja, koska läsnäolijoista jotkut haluavat puolestaan pitää vastaavat kutsut omille kontakteilleen.

Esittelyjä voi tietty tehdä pienimuotoisestikin samalla periaatteella. Tuotteet voi esitellä vaikkapa parille ihmiselle kerrallaan. Kokemusten mukaan voi olla kovin antoisaa kerätä työpaikaltaan kolleegoilta tilaukset yksi kerrallaan ja saada siitä itselleen saman yhteistyölahjan. Energetixin tuotteiden avulla voidaan lisätä energiaa ja jaksamista. Työtoverit, ystävät  ja yhteistyökumppanit ovat usein kiinnostuneita tästä asiasta, sillä moni meistä on vähän väsynyt nykypäivän haasteiden ja vaateiden edessä. Infon liika pommitus on myös aikamoinen koitos nykyajan ihmiselle. Magneettikorut ovat siten erinomainen tapa lisätä energiaa ja saada potkua koko elämään.

Jokaisen on helppoa mennä itse Energetix Bingenin kätevälle nettisivustolle, klikata kuvastoa ja selata mukavalla tavalla sen lehtiä. Yksi henkilö voi kerätä tilaukset ja antaa ne eteenpäin Energetix-jälleenmyyjälle. Tilausten kerääjä on oikeutettu saamaan yhteistyölahjan valintansa mukaan.

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo