Asiantuntijoiden toteamuksia magneettiterapiasta

"Magneettinen energia on se perusenergia, josta kaikki elolliset ovat riippuvaisia."
Werner Heisenberg Nobelin fysiikan palkinnon voittaja

"Magneettienergialla on hyödyllinen vaikutus verenkierrolle, lymfakierrolle, hermostolle ja lihaksistolle".
Englannissa h.e.s.e. projektin kanssa työskentelevä lääketieteen professori Tri Ulrich Warnke, M.D. Magnets to Overcome Pain, The New Healing Method

"Monille naisille periodikivut ovat infernaaliset. Avun saaminen on siunaus tähän väistämättömään, aina toistuvaan kiputilaan. Magneettiterapian tulokset ovat olleet hienot ja laajentaneet omia ja potilaitteni odotuksia. Magneetit toimivat myös alavatsan ongelmien hoidossa, joita ovat esim. krampit ja stagnaatio. Jopa kroonisiin tulehdustiloihin voidaan auttaa magneeteilla".
Tri Verena Breitenbach on Saksan tunnetuin naistenlääkäri: Hänen kirjansa "Healthy at last" on julkaistu 2012. Kirjassaan hän kertoo magnetismin hyödyistä lääkärin näkökulmasta erilaisten potilastapausten yhteydessä.

"Magneettikentän hyödyntämisellä on yksinkertaisuuden, vaarattomuuden sekä edullisuuden ansiot. Se tarjoaa kaikille sopivan tavan jokapäiväisten ongelmien itsehoitoon".
Tri Evelyne Holzapfel, työskentelee lääkärinä Englannissa

"Magneettiterapiasta on saatu huomattavat tulokset, jotka ovat antaneet sille tärkeän paikan terapeuttisten hoitojen kentällä.
Tri Neville S. Bengali M.D. Magnet Therapy: Theory and Practice

"Magneettiterapia on vallankumouksellinen lihastraumojen, nivelkipujen ja ryhtiongelmien terapiamuoto. Olemme hoitaneet magneettien avulla n. 4.000 potilasta, joilla on ollut päänretkahdusvammoja ja olemme voineet auttaa auttaneet n. 80 % heistä". Niskan retkahdusvamma eli piiskaniskuvamma (engl. whiplash injury) on pehmytkudosvaurio, joka johtuu tavallisesti onnettomuudessa tapahtuvasta pään äkillisestä taakseretkahduksesta. Vamman oireina ovat yleensä jatkuva niskasärky ja niskan jäykkyys.
Tri J.B. Baron, Medical Convention Baylor College of Medicine, Texas

"Magneettien on tieteellisesti todistettu auttavan kehoa saamaan takaisin kykynsä parantaa luonnonmukaisesti itseään. Solujen sääntely, kudosten toiminta ja elämä; kaikki ovat sähkömagneettisten virtojen kontrolloimaa.
Tri Ken Wianko

"Normaali altistuminen maan geomagneettisille kentille on vähentynyt ja ihmiset kärsivät maan magneettikentän vähyys-oireyhtymästä lyh. MFDS (Magnet Field Deficiency Syndrome). Tämä voi aiheuttaa päänsärkyjä, huimausta, lihasten jäykkyyttä, rintakipuja, unettomuutta, ummetusta ja yleistä väsymystä. Magneettien käyttö auttaa luonnollisen magneettisen tasapainon palauttamisessa, jota tarvitaan kehon omassa tervehtymisen prosesseissa".
Tutkija Tri Kyoichi Nakagawa et al M.D. johtaja Isuzu sairaala, Tokio. Yli 20 vuoden tutkimus:"Magnetism in living bodies"
Kanssatutkijat: Tri Yorito Hayashi, edesmennyt Tri Kimito Takamatsu, Tri Takamasa Nagano, Tri Hiroshi Araoka, Akira Otake ja Kenji Shimizu. Lisäksi tätä tutkimusta ovat tukeneet professori Kaneyoshi Tanak, luennoitsijana tunnettu Tadahiro Ushio Musashi Institute of Technologysta ja Tri Masai Horioka, National Institute of Electrics´in entinen johtaja.

"Magneettikentät voivat stimuloida aineenvaihduntaa ja parantaa solujen hapen määrää. Magneettiterapialla voidaan lisätä entsyymien toimintaa, koska se edistää suosiollista ympäristöä soluissa; erityisesti happo-emäs-tasapainoa".
Tri William H. Philpott

"En voi kertoa vielä nyt mitään virallista, mutta nähkäämme asia niinkuin se on: magneettiterapia on Luojan lähettämä apu. Se on hyvä melkein kaikkeen".
Tri Kenneth S. Mclean, MD Bioenergy Newsletter

"Hämmästyttävät tulokset, jotka on saavutettu magneettiterapialla, antaa tälle hoidolle varteenotettavan paikan terapeuttisessa toiminnassa"
Tri Neville S. Bengali M.D. Magnet Therapy: Theory and Practice

"Magneettiterapiasta on tullut Japanissa ja monissa osissa Aasiaa ja Eurooppaa myös kansanlääketieteen luotettava itsehoidon muoto."
Richard Leviton, Healing with Nature's Energy

"Sen ohella, että magneettiterapia on helppo, tehokas ja edullinen, se pitää sisällään täyden turvallisuuden takuun".
Tri Louis Donnet, M.D.

"Magneettikenttä tulee aikanaan kehittymään voimakkaaksi analyyttiseksi ja terapeuttiseksi työkaluksi lääketieteessä"
Tri Madeleine F. Barnothy, Biological Effects of Magnetic Fields

"Seisomme nyt magneettitieteen ja sen sovellutusten uuden ajan äärellä – työkalun on tarjonnut itse Äiti Maa".
Tri Ralph U. Sierra, Power in a Magnet to Heal

"Jokaisella perheellä pitäisi olla muutamia magneettituotteita ja tietoa miten niiden avulla voidaan helpottaa erilaisia vaivoja ja tulehdustiloja".
Tri A. K. Battacharya, M.D. Healing by Magnets

"Toivotaan, että magneettienergiatuotteet voidaan pitää reseptittöminä ja niiden saatavuus helppona kotikäyttöön ja itsehoitoon.
Tri William H. Philpott, M.D. NEW HOPE: Magnet Therapy

"Tämä on kaikkien jännittävin asia, jota olen nähnyt ja löytänyt kiropraktikkona. Kaikkien kiropraktikkojen tulisi tietää ja tuntea magneettiterapian hyödyt".
Kiropraktikko George A Rolfs, D.C. Energy Therapy

"Magneetit vähentävät diabeetikkojen jalkakipuja tutkimuksen mukaan - tutkimustulos, joka kumoaa monet aikaisemmat tutkimukset".
Tämä tutkimus on julkaistu American Journal of Pain Management." (suom. Amerikan kivunhallintalehdessä). New York Times

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo