Meridiaani yrityksenä

Marianna Kostamo MeridiaaniOlen Marianne Kostamo ja perustin yrityksen nimeltä Meridiaani 10 vuotta sitten. Tulin silloin vaikeuksien kautta sellaiseen johtopäätökseen, että on aika tehdä muutakin kuin vaatteiden suunnittelua, josta pidän valtavan paljon. Olin työskennellyt mallisuunnittelijana ja yrittäjänä Suomessa sekä ulkomailla koko pienen ikäni ja koin aina sen työn oikeaksi minulle.

Päätin vuosituhannen vaihteessa opiskella vyöhyketerapeutiksi. Kuinka ollakaan valmistumisen jälkeen minulle sattui paha tapaturma. Olin lähdössä joulun viettoon ja liukastuin kapsäkkini kanssa pihalla juuri sataneen lumen alla olevalle panssarijäälle. Seurauksena oli, että värttinäluu meni poikki vasemmasta kädestä ja sen kyynärvarrenluun täysin pois sijoiltaan. Leikkauksen jälkeen ortopedi-kirurgi sanoi, että nyt voi eteen tulla ammatinvaihto, käteni ei todennäköisesti kestä tehdä vyöhyketerapiaa. Värttinäluun luutuminen tapahtui nopeasti Relain-syvähoitolatteen avulla. Samainen ortopedi ihmetteli kolmen viikon kuluttua otettuja kuvia ja kertoi täysin poikki menneen luun parantuneen kokonaan niin lyhyessä ajassa. Kerroin käyttäneeni magneettiterapeuttista laitetta sen hoitoon ja hän sanoi hyväksyvästi sen olevan hieno asia. Käsi on pysynyt kunnossa Relainin avulla, mutta vyöhyketerapiassa tarvittavaa staattisesta painamisesta se ei pidä. Teen vyöhyketerapiaa vain läheisilleni ja silloin tällöin autan ystäviäni, joten pidän taitoa yllä.

Perustin Meridiaanin 2003 mainitsemistani syistä ja ajatuksenani alkaa tehdä asioita, jotka voivat auttaa ihmisiä hoitamaan itseään omatoimisesti ja luonnollisesti. Päädyin tähän nimeen, koska tuotteillamme on erityisen energisoiva vaikutus. Meridiaanit ovat energiakanavia, jäljempänä tietoa niiden löytymisestä. Meridiaanin päämäärä on aina ollut keskittyä siihen mitä asiakkaamme tarvitsevat: hyvää palvelua, tarkoin harkittuja ja hyviksi koettuja tuotteita sekä apua omiin ongelmiinsa.

Asuin perheeni kanssa 1990-luvun loppupuolella muutaman vuoden Torontossa, Kanadassa. Siellä tutustuin magneettiterapiaan, joka alkoi kiinnostaa aina vain enemmän sitä myöten kun sain siitä tietoa ja näin sen suosion. 2000-luvun vaihteessa aloimme kehittää Suomessa Relain-hoitolaitetta, magnetismin ja värähtelyn yhdistelmää. Yhteistyötä teimme akupunktiohoitajien ja hierojien kanssa saadaksemme mahdollisimman hyvän tuloksen aikaan ergonometrisesti sekä hoitajan käteen tulevan tärinän eliminomiseksi mahdollisimman vähäiseksi. Saimme patentin Relain-innovaatiolle, joten laite on ainutlaatuinen maailmassa.

Teimme monia vuosia pelkkää pioneerityötä, valmistimme koekappaleita ja kokeilimme niitä erilaisiin ihmisten ja eläintenkin ongelmiin. Niistä ajoista asti olemme hämmästelleet Relainin monipuolisuutta ja sen kykyä hoitaa vaikeitakin ongelmia. Vuonna 2001 saimme ensimmäiset merkittävät tulokset Pariisista, jossa kummisetäni hoiti Relainilla ystäväänsä Henry Comte de Francea. Ranskan parhaimmat lääkärit olivat yrittäneet vuosikausia auttaa häntä, mutta 20 minuutin pari hoitokertaa Relainilla riitti viemään kivut hänen jalastaan pois - pysyvästi! Se oli Comten mielestä suuri ihme ja hän kirjoitti Neuilly-sur-Seinestä, Pariisista käsinkirjoitetun viestin kiitokseksi meille Relainin tekijöille. 

Samoihin aikoihin tunnettu akupunktion ammattilainen Elina Hyönen antoi hoitoa Relainilla eräälle potilaalleen, jolla oli ollut 8 vuotta paha hermotulehdus selässään. Tämä mies soitti meille samana päivänä Relain-hoitoa saatuaan kertoen, että ensimmäistä kertaa 8 vuoteen hänen selkänsä tuntuu lämpimältä ja kivut vähentyneiltä. Voit lukea tämän Vesa Tuuliaisen käyttäjälausunnon kotisivuiltamme. Lisää tuli hoitotuloksia Ranskasta, Suomesta ja Saksasta Relainin protoyypeillä tehdyistä hoidoista. Ihmisten ja eläinten saama apu on ollut kantava voimamme kaikkien vuosien ajan eikä sitä voi korvata mikään.

Kotisivuiltamme voi lukea monien asiakkaiden kokemuksista. Joku saattaa epäillä onko tämä edes mahdollista, että yksi ja ainoa laite voi auttaa näin monipuolisesti ihmisiä ja eläimiä. Jokainen lausunto on kuitenkin autenttinen ja ihmiset ovat antaneet nimensä, joten heidän kirjoittamiinsa lausuntoihin voidaan luottaa.

Lisää meridiaaneista ja niiden löytymisestä

MeridiaanitKorealainen professori Kim Bong Han ja hänen tutkijatiiminsä todistivat 1960-luvulla tieteellisin tutkimuksin meridiaanien olemassaolon ihmiskehossa mikroskooppisten leikkauksien avulla. He löysivät todisteet siitä, että on olemassa riippumaton sarja hienoja, läpinäkyviä kanavia, jotka noudattavat perinteisen akupunktion meridiaanien reittejä. Nesteet tässä systeemissä kulkevat välillä samaan suuntaan kuin veri ja lymfa, mutta toisinaan ne virtaavat päinvastaiseen suuntaan. He tulivat siihen tulokseen, että nämä kanavat eroavat verisuonista ja lymfaattisesta systeemistä, jotka länsimainen lääketiede oli aikaisemmin löytänyt ja että itse meridiaanit voisivat sisältyä niihin.

Meridiaanijärjestelmän olemassaolon varmisti ranskalainen tiedemies-tutkija Pierre de Vernejoul, joka ruiskutti radioaktiivisia isotooppeja ihmisen akupunktiopisteisiin ja jäljitti niiden liikkeet erityisellä gamma-kuvauskameralla. Isotoopit kulkivat kolmisenkymmentä senttimetriä akupunktiomeridiaaneja pitkin neljästä kuuteen minuuttiin.
Tutkija Vernejoul lisäksi kyseenalaisti tutkimustuloksensa ruiskuttamalla isotooppeja sattumanvaraisesti kehon eri osien verisuoniin ennemminkin kuin akupunktiopisteisiin. Isotoopit eivät kulkeneet lainkaan samalla tavalla osoittaen edelleen, että meridiaanit todellakin muodostavat kehossa olevan erillisen verkoston.

Tämän päivän tieteellinen tutkimus alalla osoittaa, että akupunktiopisteiden ja meridiaanien välillä on olemassa erityinen sähköisten varauksien yhteys. Viisikymmentäluvulta lähtien lukuisat tieteelliset tutkimukset on tehty käyttämällä sähköisiä laitteita mittaamaan ihon galvaanista reaktiota sekä meridiaaneissa että akupunktiopisteissä. Nämä tutkimukset todistavat meridiaanijärjestelmän olemassaolon osoittaen myös, että akupunktiopisteissä on korkeampi sähkönjohtokyky kuin kohdissa, jotka eivät ole akupunktiopisteitä. On siis tieteellisesti osoitettu myös länsimaissa, että energia kulkee meridiaaneissa, joista jokainen on yhteydessä sisäelimiin ja elinjärjestelmiin. Perinteinen kiinalainen lääketiede on tiennyt meridiaanien ja akupunktiopisteiden olemassaolon jo vuosituhansia.

Meridiaani

Marianne Kostamo
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki

Puh. 040 700 0837
Sähköposti
Palautekaavake
Skype: mariannekostamo